Luxalon® spotjes

Ruimte voor een perfect lichtontwerp!

Luxalon spotjes

 

Kwaliteit Luxalon® spotjes

Een goede verlichting vormt de basis voor een sfeervol plafond en zorgt voor een ruimtelijk effect in uw badkamer of keuken.
Onze Luxalon® spotjes die wij op de site aanbieden en via de mail offreren zijn gemaakt van gegoten aluminium waardoor ze vochtbestendig zijn en geschikt voor de badkamer.

Wij bieden alleen de Luxalon® spotjes aan uit het ruime assortiment van de fabrikant Hunter Douglas.
Op deze manier staan wij achter het product en kunnen wij u de garantie verlenen van 5 jaar die het Luxalon® spotje verdient! 

Luxalon Smart set


Compleet verlichtingset voor uw badkamerplafond en keukenplafond
 

Complete set
Type: ronde kantelbare spotjes

Diameter: 82 mm
Kleur spot: wit, chroom of alu geborsteld
De Smart set bestaat uit spotjes, halogeenlampjes 20W, bijbehorende aansluitsnoeren, electronische transformator

Prijs vanaf: EUR 91,12 incl. 21% BTW (excl. montage)

 

Offerte aanvragen

 

Luxe vierkante spotjes 

Naast de ronde kantelbare inbouwspotjes die verkrijgbaar zijn met een diameter van 82 mm en 93 mm bieden wij ook exclusieve vierkante spotjes aan die een eigentijds ontwerp hebben, nl. binnenring chroom en de buitenring alu geborsteld.

Bovendien zijn ook deze vierkante kantelbare Luxalon® spotjes uitgevoerd in hoogwaardig aluminium waardoor u ze ook prima kunt gebruiken in de badkamer. Ze zijn volledig bestand tegen vocht en hebben een diameter van 93x93 mm. 

 

Halogeen of LED

De inbouwspotjes worden compleet geleverd voorzien van speciaal gecoate halogeenlampjes 20W, aansluitsnoeren en een elektronische transformator. 

De speciaal gecoate halogeenlampjes van 20W zijn ook leverbaar in 35W. De inbouwspotjes kunt u ook voorzien van LED lampen van 5W of 7W. Deze LED lampen zijn zeer zuinig en kennen een extreem lange levensduur. In combinatie met de Luxalon trafo HD627 is de LED verlichting en de halogeenlampjes van 20W en 35W beiden dimbaar.

Luxalon Spots

 

Ook Luxalon spotjes in uw plafond? Bel ons 088-500 2710

 

Neem contact op

Contactgegevens

* Verplichte velden